Testirajte AKU proizvode 1 dan, BREZPLAČNO!

Plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu

Izbrane artikle lahko plačate z gotovino ob osebnem prevzemu v naši poslovalnici

 

Plačilo po povzetju

Kupljene artikle lahko poravnate po povzetju kar dejansko pomeni, da plačate kupnino dostavni službi v momentu, ko prejmete kupljene artikle. Dostavljalcu lahko plačate z gotovino in s plačilnimi karticami.
Ne zaračunavamo dodatnih stroškov za plačilo po povzetju (Velja samo za dostavo v Sloveniji)

Bančna transakcija

Izbrane artikle lahko plačate z bančno transakcijo. Znesek vplačajte na naš bančni račun. Kot referenco vnesite ID naročila.
Naročilo ne bo odposlano dokler ne prejmemo plačila na naš bančni račun. TRR pri Delavski hranilnici: SI56 6100 0000 5520 714 (BIC banke: HDELSI22)

Plačilo s karticami ali paypalom

Sprejemamo plačilo z večino kreditnih in debetnih kartic ter s paypalom. Za izvedbo samega plačila ne uporabljamo lastnega procesiranja temveč paypal modul, ki bo izdatno poskrbel za varnost vaših podatkov ter preprečil zlorabo vsakega tipa!
Vse povezave na spletni strani ozemljitev.com so varne – https://. Za šifriranje podatkov skrbi certifikat Let’s Encrypt

Varnost plačil

AC Center spletna trgovina je zaščitena s certifikatom SSL znamke Sectigo. Vsi podatki na spletni strani so kodirani (256bit) in v primeru kraje popolnoma neberljivi. Vklučno s podatki o nakupu. Samo plačilo s karticami se izvaja s pomočjo Paypal-ove platforme, ki zagotavlja visoko varnost plačevanja.

Main Menu