Testirajte AKU proizvode 1 dan, BREZPLAČNO!
 • 2-taktno olje, XP® Synthetic

  XP Synthetic je popolnoma novo čisto sintetično in biološko razgradljivo (64% v skladu z OESD301B) Husqvarna 2-taktno olje. Razvito je rabo ob največjih obremenitvah in hitrostih motorjev. Z dodatkom popolnoma novega paketa dodatkov za preprečevanje nastajanja saj in obrabe zagotavlja zelo dobro mazanje, malo dima, čistejši motor in manj oblog na batu in karterju motorja v primerjavi z olji drugih proizvajalcev. Primerno za vse Husqvarna stroje, še posebej pa za stroje z motorji s prostornino nad 55 cm³.

  14.50 1,960.00  z DDV

  2-taktno olje, XP® Synthetic

  14.50 1,960.00  z DDV
 • BioClip kit

  BioClip kit – ustreza modelom: LC 247, LC 247S, LC 247SP, LC 347V, LC 347VI

  29.00  z DDV

  BioClip kit

  29.00  z DDV
 • Gozdarski pas

  Fleksibilen in ergonomičen, porazdelitev teže in nastavljiva sponka na pasu.

  149.00  z DDV

  Gozdarski pas

  149.00  z DDV
 • Hlače Technical z GORE-TEX® laminate

  Visoko kakovostne in trpežne hlače GORE-TEX® laminate, ki nudi optimalno zaščito pred dežjem in vetrom. Dodatno material še zelo dobro diha in preprečuje, da bi vam bilo v teh oblačilih vroče. Dodatna ojačitev hlačnic in predhodno ukrivljeno krojenje v kolenih vam omogočajo enostavno delo tudi v najtežjih pogojih. Z odsevnimi trakovi in logotipi boste dobro vidni tudi v mraku. Ta oblačila niso primerna za delo z motrnimi kosami in obrezovalniki. Pred uporabo prosimo natančno preberite navodila za uporabo in vzdrževanje.

  420.00  z DDV
 • Husqvarna Igrača trimer

  Videti je pravi Husqvarna 223L trimer! Trimer za igrače je primeren za otroke, stare 3 in več let. Ustvari zvok trimerja in trimmer ima zelene LED, ki se pri vklopu sprožijo in zasvetijo.

  24.80  z DDV

  Husqvarna Igrača trimer

  24.80  z DDV
 • Husqvarna igrača žaga komplet

  Komplet gozdarskega orodja za otroke Husqvarna vsebuje motorno žago, plastično čelado in rokavice Husqvarna v otroški velikosti.

  24.99  z DDV
 • Jakna Technical z GORE-TEX® laminate

  Visoko kakovostna in trpežna jakna z ojačitvami v najbolj izpostavljenih delih. GORE-TEX® laminate zelo dobro diha in nudi optimalno zaščito pred dežjem in vetrom. Dodatne odprtine z zadrgami za zračenje in zračnik na hrbtu poskrbijo vedno za optimalno zračenje. Podaljšan hrbtni del preprečuje, da bi imeli odkrit hrbet nad pasom. Predhodno ukrivljeno krojenje v komolcih vam zagotavlja veliko svobodo gibanja, z odsevnimi trakovi in logotipi boste pa dobro vidni tudi v mraku. Ta oblačila niso primerna za delo z motrnimi kosami in obrezovalniki. Pred uporabo prosimo natančno preberite navodila za uporabo in vzdrževanje.

  530.00 580.00  z DDV

  Jakna Technical z GORE-TEX® laminate

  530.00 580.00  z DDV
 • Trak za motorno žago

  Elastičen trak, ki se uporablja skupaj z dodatnim ušesom za pritrditev motorne žagena oprtnik. Meri 0.5 m, ko je skrčen in 1.25 m, ko je iztegnjen.

  32.00  z DDV

  Trak za motorno žago

  32.00  z DDV
 • Xplorer Softshell moška jakna

  Zračna in vodoodporna shell jakna iz materiala 4-way stretch. Ponuja najboljšo udobnost. Opremljena je z varjenimi šivi in domišljenimi rešitvami, kot so podložen žep za mobilni telefon, skrite odprtine pod rokavi za prilagodljivo zračenje ter zapiranje z ježki na rokavih.

  300.00  z DDV
 • Zaščitne hlačeTechnical Extreme

  Oblačila za gozdarska dela na najvišji profesionalni ravni. Pametne rešitve z uporabo odsevnih materialov, lahkih raztegljivih tkanin in ojačitev s Corduro zagotavljajo zaščito, trpežnost in produktivnost. Moderen design, s tesnim prileganjem zagotavlja izjemno udobje in svobodo pri gibanju. Nastavljive v pasu, Husqvarna Tech-Knee, predupognjena kolena in odprtine za zračenje.

  300.00  z DDV

Main Menu